Engle Switch Residence

Engle Switch Residence

This home was designed for clients who wanted a formal residence with extensive millwork that would also accommodate their collection of antique fireplaces. A first-floor master suite would allow them to live in the home during their retirement years, and overflow basement parking space would house part of their car collection.

The house is located on an elevated site, with expansive vistas from all directions and an especially beautiful mountain view from the rear.

return to

  • Engle Switch Residence Entrance 1 & 2
  • Engle Switch Residence Entrance 3
  • Engle Switch Residence Palladian 1
  • Engle Switch Residence Foyer & Living Room 1
  • Engle Switch Residence Foyer 2
  • Engle Switch Residence Living to Foyer 1
  • Engle Switch Residence Living to Foyer 2
  • Engle Switch Residence Living Stair 2 & 3
  • Engle Switch Residence Media Stair
  • Engle Switch Residence Family Fireplace 1 & 2
  • Engle Switch Residence Family Fireplace 3
  • Engle Switch Residence Kitchen 1
  • Engle Switch Residence Kitchen 2
  • Engle Switch Residence Master Bath

bluestars design logo